Natur gör det den måste

det hörs som om denna vulkan många har svurit om gör detta för en positiv sak. Natur skiter väl fullkomligt om vi inte kan ha lyxen att flyga vart vi vill. Om et var meningen att flyg och alla marskiner vi byggt skulle väl dem funnits från början. och världen skulle inte ha blinkat varning heller om dessa marskiner var någonting bra. eller hur?

Ni som inte tror, är et inte bra konstigt att allting händer just nu när ministrar och forskare har gått ut me att det börjar ske klimatförändringar? är det inte konstigt att jorden har klarat sig finfiint fram till nu? Livet på jorden har funnits i 4 miljarder år. Vi människor i 200 000 år. och bara på dem här senaste 60-70 åren då det industriella vuxit något så extremt, så har joren förändrats på ett sätt som den inte gjort under dem andra miljarder åren. Är inte det jäkligt mysiskt isåfall.

Det ÄR kristallklart vad som orskat det. svaret finns i ett ända ord. OLJA

Dagen då vi människor hittade olja var dagen då vi bestämde oss för och utrota planeten jorden. Vi trodde kanske inte att det skulle bli sådana konsekvenser men som sagt oförnuft är farligt. ojojoj

Om vi skulle bestämma oss för att ersätta alla maskiner med våra händer..det skulle inte finnas nått som hetta arbetslöshet då. Ren satans lathet har uppfunnit det där ordet. DET VAR av lathet man sökte och hittade oljan och därefter använde den. trot eller ej.

Inte bara jag som vet! klicka här och se efter.

to be continued...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0