coop

När jag handlar på coop så tar jag ALLTID papperskassar pga av att det tar sån lång tid för miljön och bryta ner plastpåsarna och det är ju inge bra...

men när man tar papperskassar så är man inte bara snäll mot naturen, för varje kasse man köper så stödjer man kooperation utan gränser och jag citerar det som står på påsen:

TACK! du har just bidragit tilll att göra världen mer rättvis. för varje kasse du köper på coop så går tre öre till koopretion utan gränser. Du och våra andra kunder samlar på detta sätt in tre miljoner kronor per år. kooperation utan gränser bistår fattiga människor i afrika, latinamerika, asien, och östeuropa. med din hjälp får det möjlighet att själva ta sig ur sin fattigdom. med ökande kunskaper blir skörden större, inkomsten ökar, familjen får mer att äta och har råd att låta barnen gå i skolan.

sen står det om vi-skogen som planterar träd i kenya, tanzania, och uganda. och varje år odlas över tiotals miljoner träd som stoppar erosionen och öknens utbredning. Bördigare jord, ved, inkomster, mat, foder, lä och skugga är några av det fördelar som träden ger människorna. ett enskilt träd kostar 15 kronor och för tre hundra kronor täcker dem en familjs behov av träd i ett år. Ett bidrag till vi-skogen är ett av dem långsiktiga och konkreta bistånd du kan ge.

köp en papperskasse och få pg nr där du kan skicka in din gåva..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0